TURISTIČNA AGENCIJA LB&T VEGOV HRAM

   
Kolesarski izleti
Kulinarična doživetja
Adrenalinski izleti
Zima & Smučanje
Potovanja

SMUČIŠČE ZELL AM SEE / KAPRUN

Metri in metri snega in čudovite smučarske proge pozimi; lesketajoča jezera, snežno beli ledeniki in sočno zeleni travniki poleti: na dopustu v regiji Zell am See–Kaprun spoznajte naravno lepoto Salzburške regije z najlepše strani v vseh letnih časih.
Pozimi imate na ledeniku Kitzsteinhorn in na smučišču Schmittenhöhe na razpolago 138 kilometrov smučarskih prog vseh težavnostnih stopenj in več kot 50 žičnic. Poleg tega Vam 3.029 m visok ledenik Kitzsteinhorn zagotavlja dovolj snega od jeseni do poletja! Smučanje tu je popolno doživetje snežnih užitkov. Na edinstveni razgledni ploščadi Gipfelwelt 3000 na ledeniku Kitzsteinhorn boste uživali pogled na več kot 30 alpskih velikanov in videli svet z drugačnimi očmi.

VITAL HOTEL GLOCKNERHOF****


Vital hotel Glocknerhof ponuja številna doživetja, ki jih sicer ne bi pričakovali od te kategorije. Vse od moderno in sodobno opremljenih sob, ki so prostorne od 20 – 80 m², vse do izvrstega wellness programa ter posebne sobe za otroke, kjer se lahko v miru in varno igrajo.
Hotel se nahaja v središču vasice Schüttdorf. Le 7 minut sprehoda vas loči do spodnje gondolske postaje Areitbahn in le 5 minut do zbirne točke odlične smučarske šole Sport Alpin, kjer sprejemajo otroke od 0 let naprej.


HOTEL ST. HUBERTUSHOF***


Hotel St. Hubertushof se nahaja na nasprotni strani jezera Zell am See kot smučišče. Do prečudovitega alpskega jezera imate le slabih pet minut hoje.
Hotel ponuja 70 dvoposteljnih sob ter 35 družinskih sob, ki so opremljene s kopalnico, Wc–jem, telefonom in telvizijo ter v večini sob je tudi balkon s katerega se lepo vidi na jezero in smučišče.
Do smučišča je organizarian prevoz s smučarskim avtobusom.


HOLIDAY VILLAGE PONYHOF


Družina Hollaus vas pozdravlja iz osrčja Visokih Tur in Salzburškega gorovja. Ponujajo vam odlično opremljene sobe v alpskem slogu, skupaj z wellnessom in lokalno doma pridelano hrano ter njhovimi lokalnimi specialitetami. Kar nekaj razlogov več, da preživite počitnice v pristem vaškem okolišu.
Imajo tudi lastno privat vlečnico za otroke. Od smučišča Zell am See pa so oddaljeni 15 minut vožnje z avtom. V njhovi vasi pa je tudi postaja smučarskega avtobusa.


ROMANTIK HOTEL****


Čutno romantično doživetje za vse pare in družine. Posebej prilagojen wellness z notranjimi in zunanjimi bazeni, jaccuzziji, savnami in romantičnimi kopelmi.
Hotel se nahaja v samem centru mesta Zell am See, v bližini jezera in smučišča.
"Hotelski ambient in osebje je enostavno fantastično!!! Priporočam hotel vsem gostom, ki znajo cenit svoj prosti čas." Tine Zupančič - direktor turistične agencije.


HOTEL BADHAUSE****


Hotel Badhause se nahaja 200m od obale jezera in je oddaljen 20 minut hoje od centra Zell am See–ja. Tu se prepletata tradicija in moderni ambient. Sobe so prenovljene v slogu 4 zvezdic in so opremljene na način, da se boste pri nas odlično počutili. Hotel ima svoj lasten wellness.
Tematski kulinarični večeri in posebni meniji za otroke. Smučarski avtobus je pred hotelom in vozi le 5 minut do smučišča.


SPORTHOTEL ALPIN****


Sporthotel Alpin se nahaja na smučišču, na spodnji postaji gondolske žičnice ene od osrednjih smučarski prog v Zell am See–ju. Enostavno obujete smučarske čevlje, nataknete smuči in že drvite po snežno belih poljanah. Šola smučanja Sport Alpin je poleg hotela. Hotel je ob enem oddaljen le 5 minut hoje od centra mesta, kjer se vedno kaj dogaja.
Hotel ponuja vse za odlično počuje gostov. Lahko ste aktivni ali pa se razvajate, v vsakem primeru se posvetimo vsakemu gostu glede na njegove individualne potrebe.

Online Rezervacija: + 386 (0)31 290510
Ime:
Priimek:
E-mail:
Rezervacija:

  
Domov Kontakt Splošni pogoji poslovanja EN 
LB&T Vegov hram, d.o.o.; Dolsko 57, SI-1262 Dol pri Ljubljani, Slovenia; TEL: +386 1 5647 140, FAX: +386 1 5647 140,
GSM: +386 31 290 510,

COPYRIGHT © 2014 Concept and design TINE ZUPANČIČ. All rights reserved.