TURISTIČNA AGENCIJA LB&T VEGOV HRAM

   
Kolesarski izleti
Kulinarična doživetja
Adrenalinski izleti
Zima & Smučanje
Potovanja

Kosilo ali večerja v tipični podeželjski gostilni

Privoščite si obrok s tradicionalnimi slovenskimi jedmi v značilni podeželski gostilni. Izlet vključuje prevoz do gostilne in nazaj.

Cena: 30 € (2–3 osebe): Privat tura.
Cena: 28 € (4–6 oseb): Privat tura.
Cena: 26 € (7–12 oseb): Privat tura, prevoz izpred hotela v ceni.
Cena: 24 € (13–25 oseb): Skupinska tura.
Cena: 22 € (26–40 oseb): Skupinska tura.
Cena: 20 € (več kot 40 oseb): Skupinska tura, doplačilo za prevoz ali lasten prevoz od hotela do začetne točke.

Cena vključuje: Degustacijski meni iz slovenske kuhinje sestavljen iz 4 hodov, pijača dobrodošlice, informacije in pripravo na izlet, prevoz od hotela do začetne točke izleta in nazaj (Privat tura)

Najmanjše število prijavljenih: 2 osebi

Popusti:

  • Otroci do 12. leta imajo 50% popusta skupaj z dvema odraslima, oz. 30% popusta skupaj z eno odraslo osebo.

Doplačila:

  • Pijača po izbiri ob kosilu ali večerji

Jeziki vodenja: slovenščina, angleščina, nemščina, hrvaščina, srbščina, italijanščina (pasivno)

Vegov-hram-sladica Čas trajanja izleta: 3–4 ure
Urnik: Program se izvaja skozi vse leto.

Kratek opis izleta: Vegov hram v vasi Dolsko je ena bolj priznanih podeželskih gostiln v bližnji okolici Ljubljane. Izlet vam ponuja priložnost, da odkrijete slovenske podeželske jedi, ki temeljijo na starih kuharskih receptih in ob tem uživate v tradicionalnem slovenskem gostoljubju. Tradicionalen podeželski obrok v Vegovem hramu sestavljajo jedi kot so goveja juha s kašo ali domačimi rezanci, pečenka, krača, ovcrt piščanec, pehtranova potica itd.

Online Rezervacija: + 386 (0)31 290510
Ime:
Priimek:
E-mail:
Rezervacija:

  
Vegov-hram-dinner
Hotel-Vegov-hram
Domov Kontakt Splošni pogoji poslovanja EN 
LB&T Vegov hram, d.o.o.; Dolsko 57, SI-1262 Dol pri Ljubljani, Slovenia; TEL: +386 1 5647 140, FAX: +386 1 5647 140,
GSM: +386 31 290 510,

COPYRIGHT © 2014 Concept and design TINE ZUPANČIČ. All rights reserved.